Сончеви очила Arnette

Модел од колекцијата на Arnette.
 Проверете количина и достапност 02/3060930
Датум на достава: Рокот на испорака на производот е 1-2 работни дена

Колекцијата на Arnette е дел од портфолиото на најпознатиот производител на очила Luxottica. Очилата за сонце на Arnette се визуелно привлечни од естетска перспектива и се дизајнирани да бидат удобни - особено кога се носат со доготрајно. Моделите се изработени со одлични материјали, 100 УВ заштита од сончеви зраци и истовремено се флексибилни и многу функционални. 

Секој дизајн се одликува со спортски пресврт, но очилата за сонце на Arnette се исто така одлични за секојдневна употреба и исто така вклучуваат поинтензивен опсег инспириран ако барате пар модерни очила за сонце.

ден 7.118,64
ден 3.559,32