Dispo Color

Dispo Color се месечни контактни леќа во боја, идеални за секојдневно носење.
 Проверете количина и достапност 02/3060930
Датум на достава: Рокот на испорака на леќите е 1-2 работни дена доколку производот е на залиха. Доколку производот го нема на залиха, рокот на испорака е 4 недели.
Производител: Soflex
Фамилија: Dispo
*
*
*
*
*
*
*
*
ден 1.355,93

Dispo Color се месечни контактни леќа во боја, идеални за секојдневно носење. Достапни во 5 интересни бои: Blue, Aqua, Green, Gray и Hazel. Секоја боја од Dispo Color се произведува во рамнотежа на три бои за да се создаде спектакулрна промена на бојата на ирисот. 

Спецификација на производи
Начин за употреба Дневно носење / месечна замена
Пакување 2 леќи во кутија
Материјал Methafilcon A
Содржина на вода 55%
Боја Blue, Aqua, Green, Gray, Hazel
Дијаметар 14.4 мм
Дебелина во центар 0.07 мм
Базна кривина (BC) 8.7 мм
Сферна јачина +4.00Д до -6.00Д (на 0.25Д)

Поддршка

Штетните влијанија на дигиталните уреди

Како што со голема брзина навлегуваме во дигиталниот свет, така се поголем број од нас станувааат зависни од дигитални апарати за работа, социјализација и рекреација. Од телевизори и компјутери, до паметни телефони и таблети, постојат безброј... повеќе...

Чистење и одржување на контактни леќи

Доколку користите контактни леќи, особено е важно на правилен начин да ја одржувате нивната хигиена, со што ќе Ви биде овоможен кристално јасен вид и здрави очи, без несакани нелагодности и инфекции. Правилното чистење и одржување на контактните... повеќе...