Freshlook Colorblends

Постигнете драматична и убава промена на бојата на Вашите очи со контактните леќи на CIBA Vision Freshlook Colorblends.
 Проверете количина и достапност 02/3060930
Датум на достава: Рокот на испорака на леќите е 1-2 работни дена доколку производот е на залиха. Доколку производот го нема на залиха, рокот на испорака е 4 недели.
Производител: Ciba Vision / Alcon
Фамилија: Freshlook
*
*
*
*
*
*
*
*
ден 1.800,00

Постигнете драматична и убава промена на бојата на Вашите очи со контактните леќи на CIBA Vision Freshlook Colorblends. Овие леќи користат “ 3 во 1 ” технологија која преку мешање на 3 бои во една леќа создава најприроден изглед. Достапни во 12 возбудливи бои: Sterling Grey, Gemstone Green, Brilliant Blue, True Sapphire, Pure Hazel, Turquoise, Honey, Grey, Green, Brown, Blue и Amethyst. Freshlook Colorblends се месечни леќи и се достапни за корективни и козметички цели.

Спецификација на производи
Начин за употреба Дневно носење / месечна замена
Пакување 2 леќи во кутија
Материјал Polymacon
Содржина на вода 55%
Боја Green, Gemstone Green, Blue, Brilliant Blue, True Sapphire, Turquoise, Brown, Pure Hazel, Honey, Grey, Sterling Grey, Amethust
Дијаметар 14.5 мм
Дебелина во центар 0.08 мм
Базна кривина (BC) 8.6 мм
Сферна јачина +2.00Д до -6.00Д (на 0.25Д); +2.00Д до +6.00Д (на 0.50Д); -6.00Д до -8.00Д (на 0.50Д)
Корисните кои го нарачаа овој производ истотака нарачаа
OPTI-FREE® PureMoist® е течност за контактни леќи која ги одржува контактните леќи свежи и удобни дури до 16 часа.
ден 850,00
Ако сте во потрага за радикална промена на вашиот изглед, или сакате да внесете свежина во Вашиот изглед, Air Optix Colors контактните леќи се совршени за Вас.
ден 2.100,00
Силикон – хидрогел технологијата која што е користена во леќите Air Optix Night & Day Aqua овозможува еднократна месечна замена за корекција на видот преку пренесување на исклучително високо ниво на кислород во окото.
ден 2.600,00
Renu е повеќенаменско решение кое ги освежува Вашите контактни леќи, што прави да се чувствувате како да ставате нов пар леќи секој ден.
ден 700,00

Поддршка

Чистење и одржување на контактни леќи

Доколку користите контактни леќи, особено е важно на правилен начин да ја одржувате нивната хигиена, со што ќе Ви биде овоможен кристално јасен вид и здрави очи, без несакани нелагодности и инфекции. Правилното чистење и одржување на контактните... повеќе...