Freshlook Colors

Freshlook Colors на CIBA Vision се дизајнирани да обезбедат драматична промена во изгледот.
 Проверете количина и достапност 02/3060930
Датум на достава: Рокот на испорака на леќите е 1-2 работни дена доколку производот е на залиха. Доколку производот го нема на залиха, рокот на испорака е 4 недели.
Производител: Ciba Vision / Alcon
Фамилија: Freshlook
*
*
*
*
*
*
*
*
ден 1.800,00

Freshlook Colors на CIBA Vision се дизајнирани да обезбедат драматична промена во изгледот. Овие непроѕирни леќи се погодни и за темни и за светли очи и се идеални за комплетна промена на бојата. Дизајнирани за месечна замена, достапни се за корективни и некорективни цели. Достапни се во 6 бои: Misty Grey, Hazel, Green, Blue, Violet и Sapphire Blue. 

Спецификација на производи
Начин за употреба Дневно носење / месечна замена
Пакување 2 леќи во кутија
Материјал Polymacon
Содржина на вода 55%
Дијаметар 14.5 мм
Дебелина во центар 0.08 мм
Базна кривина (BC) 8.6 мм
Сферна јачина +2.00Д до -6.00Д (на 0.25Д); +2.00Д до +6.00Д (на 0.50Д); -6.00Д до -8.00Д (на 0.50Д)

Поддршка

Чистење и одржување на контактни леќи

Доколку користите контактни леќи, особено е важно на правилен начин да ја одржувате нивната хигиена, со што ќе Ви биде овоможен кристално јасен вид и здрави очи, без несакани нелагодности и инфекции. Правилното чистење и одржување на контактните... повеќе...