Freshlook Dimensions (6 леќи во кутија)

За оние со природно светла боја на очи, Freshlook Dimensions се одлично решение за суптилно менување на бојата на очите за интензивен изглед.
 Проверете количина и достапност 02/3060930
Датум на достава: Рокот на испорака на леќите е 1-2 работни дена доколку производот е на залиха. Доколку производот го нема на залиха, рокот на испорака е 4 недели.
Производител: Ciba Vision / Alcon
Фамилија: Freshlook
*
*
*
*
*
*
*
*
ден 2.033,90

За оние со природно светла боја на очи, Freshlook Dimensions се одлично решение за суптилно менување на бојата на очите за интензивен изглед. Тие се дизајнирани да произведат природен изглед и се одлични за секоја прилика. Леќите во боја од брендот CIBA Vision, Freshlook, се познати по високиот квалитет и нудат одличен комфор и јасен вид. 

Спецификација на производи
Начин за употреба Дневно носење / месечна замена
Пакување 6 леќи во кутија
Материјал Polymacon
Содржина на вода 55%
Боја Carebbean Aqua, Pacific Blue, Sea Green
Дијаметар 14.5 мм
Дебелина во центар 0.08 мм
Базна кривина (BC) 8.6 мм
Сферна јачина +2.00Д до -6.00Д (на 0.25Д); +2.00Д до +6.00Д (на 0.50Д); -6.00Д до -8.00Д (на 0.50Д)

Поддршка

Чистење и одржување на контактни леќи

Доколку користите контактни леќи, особено е важно на правилен начин да ја одржувате нивната хигиена, со што ќе Ви биде овоможен кристално јасен вид и здрави очи, без несакани нелагодности и инфекции. Правилното чистење и одржување на контактните... повеќе...