Optima FW

Оптима леќите нудат дизајн кој е усовршуван долго време и кој нуди одличен вид и ненадминат комфор.
 Проверете количина и достапност 02/3060930
Датум на достава: Рокот на испорака на леќите е 1-2 работни дена доколку производот е на залиха. Доколку производот го нема на залиха, рокот на испорака е 4 недели.
Производител: Bausch & Lomb
*
*
*
*
*
*
£1,990.00

Оптима леќите нудат дизајн кој е усовршуван долго време и кој нуди одличен вид и ненадминат комфор.

Спецификација на производи
Начин за употреба Дневно носење / тримесечна замена
Пакување 4 леќи во кутија
Материјал Polymacon
Содржина на вода 38,6%
Начин на изработка Award Cast Molding
Дијаметар 14 мм
Дебелина во центар 0.035 мм
Базна кривина (BC) 8.4 мм/ 8.7 мм / 9.0 мм
Сферна јачина 0.00Д до -6.00Д (на 0.25Д); -6.00Д до -9.00Д (на 0.50Д)
Корисните кои го нарачаа овој производ истотака нарачаа
Renu е повеќенаменско решение кое ги освежува Вашите контактни леќи, што прави да се чувствувате како да ставате нов пар леќи секој ден.
£700.00

Поддршка

Чистење и одржување на контактни леќи

Доколку користите контактни леќи, особено е важно на правилен начин да ја одржувате нивната хигиена, со што ќе Ви биде овоможен кристално јасен вид и здрави очи, без несакани нелагодности и инфекции. Правилното чистење и одржување на контактните... повеќе...