Тромесечни контактни леќи

Оптима леќите нудат дизајн кој е усовршуван долго време и кој нуди одличен вид и ненадминат комфор.
ден 1.686,44
Контактни леќи во боја за природен изглед. 9 неверојатно природни нијанси со лимбален прстен
ден 1.940,68