Soflex

   

Soflex е компанија посветена да му даде подобар квалитет на животот преку обезбедување решенија за корекција на видот. Произведува контактни леќи за различни случаи, да одговара на секоја потреба, без разлика дали мултифокални, торични, терапевтски, козметички, за еднократна употреба, гас-пропустливи контактни леќи. Soflex произведува специјално дизајнирани производи за електро оптички, воени и медицински индустрии.Според Фамилија
Dispo
Soflex DISPO® се контактни леќи кои имаат напреден дизајн.
ден 1.525,42
Dispo Air Multi е силиконски - хидрогел контактни леќи наменети за дневно носење и месечна замена.
ден 3.728,81
Dispo Aspheric се контактни леќи третирање за рана пресбиопија како и за корекција на благ астигматизам до -0.75Д.
ден 1.525,42
Dispo Bio е силикон - хидрогел контактна леќа за месечна замена.
ден 1.355,93