Контактни леќи во боја

Постигнете драматична и убава промена на бојата на Вашите очи со контактните леќи на CIBA Vision Freshlook Colorblends.
ден 1.800,00
Freshlook Colors на CIBA Vision се дизајнирани да обезбедат драматична промена во изгледот.
ден 1.800,00
За оние со природно светла боја на очи, Freshlook Dimensions се одлично решение за суптилно менување на бојата на очите за интензивен изглед.
ден 1.800,00
За оние со природно светла боја на очи, Freshlook Dimensions се одлично решение за суптилно менување на бојата на очите за интензивен изглед.
ден 2.400,00
Ако сте во потрага за радикална промена на вашиот изглед, или сакате да внесете свежина во Вашиот изглед, Air Optix Colors контактните леќи се совршени за Вас.
ден 2.100,00
Контактни леќи во боја за природен изглед. 9 неверојатно природни нијанси со лимбален прстен
ден 2.290,00