Air Optix Colors (2 леќи во кутија)

Ако сте во потрага за радикална промена на вашиот изглед, или сакате да внесете свежина во Вашиот изглед, Air Optix Colors контактните леќи се совршени за Вас.
 Проверете количина и достапност 02/3060930
Датум на достава: Рокот на испорака на леќите е 1-2 работни дена доколку производот е на залиха. Доколку производот го нема на залиха, рокот на испорака е 4 недели.
Производител: Ciba Vision / Alcon
Фамилија: Air Optix
*
*
*
*
*
*
*
*
ден 2.100,00

Ако сте во потрага за радикална промена на вашиот изглед, или сакате да внесете свежина во Вашиот изглед, Air Optix Colors контактните леќи се совршени за Вас. Достапни во 9 различни бои, вклучувајќи суптилни нијанси кои даваат само навестување на бојата на очите како Pure Hazel, Green и Grey, заедно со повеќе смели тонови Brilliant Blue и Gemstone Green.

Air Optix Colors контактните леќи користат водечка 3 во 1 технологија што комбинира надворешен и внатрешен прстен со примарна боја која во мешавина со бојата на Вашите очи постигнува ефект за природен изглед. Овие контактни леќи обезбедуваат голема пропустливост на кислород со што Ви обезбедува комфорт и чувство на здрави очи во текот на целиот ден.

Спецификација на производи
Начин за употреба Дневно носење / месечна замена
Пакување 2 леќи во кутија
Материјал Lotrafilcon B
Содржина на вода 33%
Боја Sterling Grey, Gemstone Green, Briliant Blue, Pure Hazel, Honey, Grey, Green, Brown, Blue
Дијаметар 14.2 мм
Базна кривина (BC) 8.6 мм
Сферна јачина 0.00Д до -6.00Д (на 0.25Д); -6.50Д до -8.00Д (на 0.50Д)
Корисните кои го нарачаа овој производ истотака нарачаа
Постигнете драматична и убава промена на бојата на Вашите очи со контактните леќи на CIBA Vision Freshlook Colorblends.
ден 1.800,00

Поддршка

Штетните влијанија на дигиталните уреди

Како што со голема брзина навлегуваме во дигиталниот свет, така се поголем број од нас станувааат зависни од дигитални апарати за работа, социјализација и рекреација. Од телевизори и компјутери, до паметни телефони и таблети, постојат безброј... повеќе...

Чистење и одржување на контактни леќи

Доколку користите контактни леќи, особено е важно на правилен начин да ја одржувате нивната хигиена, со што ќе Ви биде овоможен кристално јасен вид и здрави очи, без несакани нелагодности и инфекции. Правилното чистење и одржување на контактните... повеќе...