Месечни контактни леќи

Месечните контактни леќи се носат во текот на целиот ден и се отстрануваат, чистат и чуваат во кутија за леќи пред одење во кревет. Нивните карактеристики се означени со нивното име (месечни) што значи дека треба да се заменат со нови по истекот на еден месец.

Располагаме со голема залиха од топ светски познатите брендови за да бидете сигурни дека кај нас секогаш ќе ги имате леќите кои ви се препишани од Вашиот доктор.

Ако сте во потрага за радикална промена на вашиот изглед, или сакате да внесете свежина во Вашиот изглед, Air Optix Colors контактните леќи се совршени за Вас.
ден 1.779,66
Soflex DISPO® се контактни леќи кои имаат напреден дизајн.
ден 1.525,42
Единствениот дизајн на леќата овозможува целодневен комфор и лесно ракување. Исклучителен вид на секоја оддалеченост во секое време.
ден 2.872,88
Air Optix Aqua се месечни леќи изработени од силикон – хидрогел: иновативен материјал кој овозможува продор на кислород 5 пати повеќе од традиционалните (стандардни) меки леќи, чувајќи ги Вашите очи хидратирани подолго време.
ден 1.525,42
Air Optix Aqua се месечни леќи изработени од силикон – хидрогел: иновативен материјал кој овозможува продор на кислород 5 пати повеќе од традиционалните (стандардни) меки леќи, чувајќи ги Вашите очи хидратирани подолго време.
ден 2.372,88
Dispo Bio е силикон - хидрогел контактна леќа за месечна замена.
ден 1.355,93
Dispo Bio a monthly disposable silicone hydrogel lens.
ден 2.669,49
Силиконски хидрогел торични леќи за месечна употреба.
ден 2.500,00
Силиконски хидрогел торични леќи за месечна употреба.
ден 5.490,00
Dispo Toric се месечни контактни леќи наменети за луѓето со астигматизам.
ден 1.864,41
Dispo Toric се месечни контактни леќи наменети за луѓето со астигматизам.
ден 3.728,81
Pure Vision 2 HD леќите се исклучително тенки, а сепак неверојатно лесни за ракување.
ден 1.330,51