Контактни Леќи

Ако сте во потрага за радикална промена на вашиот изглед, или сакате да внесете свежина во Вашиот изглед, Air Optix Colors контактните леќи се совршени за Вас.
ден 1.779,66
Нова генерација на контактни леќи со ULTRA перфоманси
ден 2.290,00
Soflex DISPO® се контактни леќи кои имаат напреден дизајн.
ден 1.525,42
Единствениот дизајн на леќата овозможува целодневен комфор и лесно ракување. Исклучителен вид на секоја оддалеченост во секое време.
ден 2.872,88
Air Optix Aqua се месечни леќи изработени од силикон – хидрогел: иновативен материјал кој овозможува продор на кислород 5 пати повеќе од традиционалните (стандардни) меки леќи, чувајќи ги Вашите очи хидратирани подолго време.
ден 1.525,42
Air Optix Aqua се месечни леќи изработени од силикон – хидрогел: иновативен материјал кој овозможува продор на кислород 5 пати повеќе од традиционалните (стандардни) меки леќи, чувајќи ги Вашите очи хидратирани подолго време.
ден 2.372,88
Air Optix Aqua Multifocal се мултифокални леќи од CIBA Vision.
ден 2.033,90
Air Optix Aqua Multifocal се мултифокални леќи од CIBA Vision.
ден 3.559,32
Air Optix за астигматизaм се силикон – хидрогел леќи кои се наменети за луѓето со астигматизам.
ден 2.033,90
Air Optix за астигматизaм се силикон – хидрогел леќи кои се наменети за луѓето со астигматизам.
ден 3.559,32
Силикон – хидрогел технологијата која што е користена во леќите Air Optix Night & Day Aqua овозможува еднократна месечна замена за корекција на видот преку пренесување на исклучително високо ниво на кислород во окото.
ден 2.203,39
Силикон – хидрогел технологијата која што е користена во леќите Air Optix Night & Day Aqua овозможува еднократна месечна замена за корекција на видот преку пренесување на исклучително високо ниво на кислород во окото.
ден 3.305,08
Инспирирани од природата на Вашите очи, Bausch&Lomb ги презентираат новите дневни контактни леќи кои ја ги одржуваат влажноста на очите до 16 часа.
ден 1.177,97
Dailies Aqua Comfort Plus се контактни леќи кои содржат три навлажнувачки агенси, кои дејствуваат заедно и со тоа обезбедуваат трајна хидратација на Вашите очи, ослободувајќи Ве од чувството на сувост (суви очи) и непријатност.
ден 1.016,95
Dailies Aqua Comfort Plus се контактни леќи кои содржат три навлажнувачки агенси, кои дејствуваат заедно и со тоа обезбедуваат трајна хидратација на Вашите очи, ослободувајќи Ве од чувството на сувост (суви очи) и непријатност.
ден 2.457,63
Dailies Aqua Comfort Plus Toric се контактни леќи дизајнирани да останат стабилни во окото, за да им помогне на носителите со астигматизам да имаат јасна визија.
ден 1.610,17
Dailies Aqua Comfort Plus Toric се контактни леќи дизајнирани да останат стабилни во окото, за да им помогне на носителите со астигматизам да имаат јасна визија
ден 3.728,81
Dailies Total 1 се првите контактни леќи во светот кои содржат градуирано количество на вода, специјално дизајнирани да одговараат на природното количество на вода на Вашите очи.
ден 1.779,66
Dispo Bio е силикон - хидрогел контактна леќа за месечна замена.
ден 1.355,93
Dispo Bio a monthly disposable silicone hydrogel lens.
ден 2.669,49
Силиконски хидрогел торични леќи за месечна употреба.
ден 2.500,00
Силиконски хидрогел торични леќи за месечна употреба.
ден 5.490,00
Dispo Toric се месечни контактни леќи наменети за луѓето со астигматизам.
ден 1.864,41
Dispo Toric се месечни контактни леќи наменети за луѓето со астигматизам.
ден 3.728,81