Soflens 59

Идеална леќа за почетници.
 Проверете количина и достапност 02/3060930
Датум на достава: Рокот на испорака на леќите е 1-2 работни дена доколку производот е на залиха. Доколку производот го нема на залиха, рокот на испорака е 4 недели.
Производител: Bausch & Lomb
Фамилија: SofLens
*
*
*
*
*
*
ден 1.590,00

Идеална леќа за почетници. Максимален комфор, висок процент на вода и отпорност на протеински и липидни депозити. Едноставно фитување, една базна кривина

Спецификација на производи
Начин за употреба Дневно носење / месечна замена
Пакување 6 леќи во кутија
Материјал Hilafilicon B
Содржина на вода 59%
Начин на изработка Award Cast Molding
Боја Светло сина
Дијаметар 14.2 мм
Дебелина во центар 0.14 мм
Базна кривина (BC) 8.6 мм
Сферна јачина +6.00Д до -6.00D (на 0.25Д); -6.00Д to -9.00Д (на 0.50Д)
Корисните кои го нарачаа овој производ истотака нарачаа
OPTI-FREE® PureMoist® е течност за контактни леќи која ги одржува контактните леќи свежи и удобни дури до 16 часа.
ден 850,00
Renu е повеќенаменско решение кое ги освежува Вашите контактни леќи, што прави да се чувствувате како да ставате нов пар леќи секој ден.
ден 700,00
Влажност во текот на целиот ден - за меки леќи.
ден 700,00
Dailies Aqua Comfort Plus Toric се контактни леќи дизајнирани да останат стабилни во окото, за да им помогне на носителите со астигматизам да имаат јасна визија
ден 4.400,00

Поддршка

Штетните влијанија на дигиталните уреди

Како што со голема брзина навлегуваме во дигиталниот свет, така се поголем број од нас станувааат зависни од дигитални апарати за работа, социјализација и рекреација. Од телевизори и компјутери, до паметни телефони и таблети, постојат безброј... повеќе...

Чистење и одржување на контактни леќи

Доколку користите контактни леќи, особено е важно на правилен начин да ја одржувате нивната хигиена, со што ќе Ви биде овоможен кристално јасен вид и здрави очи, без несакани нелагодности и инфекции. Правилното чистење и одржување на контактните... повеќе...