Renu 360ml

Renu е повеќенаменско решение кое ги освежува Вашите контактни леќи, што прави да се чувствувате како да ставате нов пар леќи секој ден.
 Проверете количина и достапност 02/3060930
Датум на достава: Рокот на испорака на производот е 1-2 работни дена
Производител: Bausch & Lomb

Renu е повеќенаменско решение кое ги освежува Вашите контактни леќи, што прави да се чувствувате како да ставате нов пар леќи секој ден. Renu повеќенаменското решение е докажано дека се бори против бактерии, ги чисти леќите, ги остранува протеинските депозити секојдневно од Вашите леќи. Секојдневната употреба на Renu повеќенаменското решение ја елиминира потребата за посебно ензимско чистење на леќите.

ден 700,00
Корисните кои го нарачаа овој производ истотака нарачаа
Оптима леќите нудат дизајн кој е усовршуван долго време и кој нуди одличен вид и ненадминат комфор.
ден 1.990,00
Идеална леќа за почетници.
ден 1.590,00
Pure Vision 2 HD леќите се исклучително тенки, а сепак неверојатно лесни за ракување.
ден 1.490,00
SofLens Toric се контактни леќи наменети за луѓе со астигматизам.
ден 3.770,00