Freshlook

   

Freshlook контактните леќи се достапни во голема палета на различни нијанси, од brilliant amethyst до pure hazel. Ако сте во потрага да го вчудоневидите вашите пријатели, или само сакате суптилна промена на вашиот изглед, овие леќи се совршени за вас.

Freshlook контактните леќи се направени од популарниот производител CIBA Vision. Дизајнирани со патентирана 3-во-1 технологија која е мешавина од три бои, Freshlook леќите даваат природна, маркантна боја на очите. Можете да уживате во свежата боја на очите за подолго време, бидејќи овие леќи можете да ги носите до четири недели, во комбинација со отстранување во текот на ноќта, правилно чистење и складирање.

 

Постигнете драматична и убава промена на бојата на Вашите очи со контактните леќи на CIBA Vision Freshlook Colorblends.
ден 1.690,00
Freshlook Colors на CIBA Vision се дизајнирани да обезбедат драматична промена во изгледот.
ден 1.690,00
За оние со природно светла боја на очи, Freshlook Dimensions се одлично решение за суптилно менување на бојата на очите за интензивен изглед.
ден 1.690,00
За оние со природно светла боја на очи, Freshlook Dimensions се одлично решение за суптилно менување на бојата на очите за интензивен изглед.
ден 2.190,00