RSS

Нови Производи

Нова генерација на контактни леќи со ULTRA перфоманси
ден 2.290,00
Леќи кои нудат комфорт и удобност и ги чувствувате како ништо, дури и на 30-тиот ден од носење
ден 4.300,00
Леќи кои нудат комфорт и удобност и ги чувствувате како ништо, дури и на 30-тиот ден од носење
ден 2.200,00
Таблети за чистење на сите видови на контактни леќи.
ден 50,00
Модел од колекцијата на Arnette.
ден 5.900,00 ден 2.950,00
Модел од колекцијата на Arnette.
ден 9.300,00 ден 4.650,00
Модел од колекцијата на Arnette.
ден 9.300,00 ден 4.650,00
Модел од колекцијата на Arnette.
ден 8.400,00 ден 4.200,00