Biotrue ONEday

Инспирирани од природата на Вашите очи, Bausch&Lomb ги презентираат новите дневни контактни леќи кои ја ги одржуваат влажноста на очите до 16 часа.
 Проверете количина и достапност 02/3060930
Датум на достава: Рокот на испорака на производот е 1-2 работни дена
Производител: Bausch & Lomb
*
*
*
ден 1.390,00

Инспирирани од природата на Вашите очи, Baush&Lomb ги презентираат новите дневни контактни леќи кои ја ги одржуваат влажноста на очите до 16 часа. Изработени според уникатна технологија High Definition Optics, со револуционер материјал HyperGel™, Biotrue ONE day се единствените контактни леќи кои што овозможуваат заштита од штетните сончеви УВ зраци.

Спецификација на производи
Начин за употреба Дневно носење / дневна замена
Пакување 30 леќи во кутија
Материјал Nesofilcon A
Содржина на вода 78%
Дијаметар 14.2 мм
Базна кривина (BC) 8.6 мм
Сферна јачина -0.25D до -6.00D (на 0.25D); -6.50D до -9.00D (на 0.50D); +0.25D до +6.00D (на 0.25D)
UVA/UVB заштита Да
Корисните кои го нарачаа овој производ истотака нарачаа
Нова генерација на контактни леќи со ULTRA перфоманси
ден 2.290,00
Таблети за чистење на сите видови на контактни леќи.
ден 50,00
Biotrue е повеќенаменско решение од Bausch & Lomb за чистење, испирање и дезинфекција на силикон-хидрогел и други меки контактни леќи.
ден 900,00

Поддршка

Штетните влијанија на дигиталните уреди

Како што со голема брзина навлегуваме во дигиталниот свет, така се поголем број од нас станувааат зависни од дигитални апарати за работа, социјализација и рекреација. Од телевизори и компјутери, до паметни телефони и таблети, постојат безброј... повеќе...

Чистење и одржување на контактни леќи

Доколку користите контактни леќи, особено е важно на правилен начин да ја одржувате нивната хигиена, со што ќе Ви биде овоможен кристално јасен вид и здрави очи, без несакани нелагодности и инфекции. Правилното чистење и одржување на контактните... повеќе...