Biotrue

Biotrue е повеќенаменско решение од Bausch & Lomb за чистење, испирање и дезинфекција на силикон-хидрогел и други меки контактни леќи.
 Проверете количина и достапност 02/3060930
Датум на достава: Рокот на испорака на производот е 1-2 работни дена
Производител: Bausch & Lomb
Фамилија: Biotrue

Biotrue е повеќенаменско решение од Bausch & Lomb за чистење, испирање и дезинфекција на силикон-хидрогел и други меки контактни леќи. Biotrue е специјално формулиран за да ја одржува влагата, со балансиран pH за здрави солзи, со што доведува до голема удобност при носење на контактните леќи. Во пакување од 300 ml, обезбедува грижа за Вашите контактни леќи околу еден месец.

ден 762,71
Корисните кои го нарачаа овој производ истотака нарачаа
Pure Vision 2 HD леќите се исклучително тенки, а сепак неверојатно лесни за ракување.
ден 1.262,71
Инспирирани од природата на Вашите очи, Bausch&Lomb ги презентираат новите дневни контактни леќи кои ја ги одржуваат влажноста на очите до 16 часа.
ден 1.177,97