Biotrue


   

Произведено од страна на водечкиот Bausch & Lomb, Biotrue е еден од најпопуларните оптички производи на пазарот. Одликувајќи се со иновативна технологија за да обезбеди дека Вашите очи ќе останат здрави, Biotrue производите се дизајнирани да се реплицираат во природен состав на Вашите очи. Од контактни леќи до решенија, сите производи се карактеризираат со лубрикант кој се наоѓа во човечкото око, кој ги задржува здравите протеини и ги отстранува штетните нечистотии, обезбедувајќи супериорно искуство на носителите на леќите. 

Biotrue е повеќенаменско решение од Bausch & Lomb за чистење, испирање и дезинфекција на силикон-хидрогел и други меки контактни леќи.
ден 900,00