Services

Во Прима Оптика ќе најдете СЕ за Вашите Очи!!! Нашите оптики ви нудат:

  • Професионална услуга
  • Врвен квалитет
  • Голем избор на диоптриски рамки и очила за сонце од светски познатите брендови
  • Сите видови на корективни леќи од реномираните светски производители
  • Сите видови на контактни леќи и течности за одржување
  • Најсовремена технолoгија за изработка и сервисирање на очила

Е-продавницата на Прима Оптика овозможува лесно, брзо и сигурно купување на потребните контактни леќи и течности за одржување кои се добавуваат исклучиво од официјалните застапници на Bauch&Lomb и Ciba Vision, што гарантира дека Вашиот производ ќе биде со беспрекорен квалитет, во оригинално пакување и со најдолг рок на користење.

Купувањето на контактни леќи од е-продавницата на Прима Оптика (www.prima.mk) Ви овозможува да се регистрирате како наш купувач и да бидете информирани за сите новости како и совети за користење на контактните леќи и унапредувањето на технологијата.

Доколку имате некое прашање испратете ни порака на info@prima.mk или јавете ни се на 02/3060 930, секој ден од 10 до 22 часот. Ќе ни биде задоволство да Ви одговориме во секое време.