Дневни контактни леќи за една употреба

Дневните контактни леќи за една употреба се заменуваат со нов пар секој ден, и нема потреба да се се чистат или чуваат во средство за чистење и чување. Таа карактеристика ги прави посебно атрактивни за корисници кои водат динамичен начин на живот, но не сакаат да направат компромис на комфорт или угодност.

Во Прима Оптика, имаме на располагање широк асортиман на дневни контактни леќи за една употреба од најпознатите светски произведувачи како: CIBA Vision и Bausch & Lomb. Нарачајте ги вашите дневни контактни леќи уште денес и искусете ја нашата супериорна услуга која не направи еден од нај доверливите on line доставувач на контактни леќи во Република Македонија.

Нова генерација на контактни леќи со ULTRA перфоманси
ден 2.290,00
Инспирирани од природата на Вашите очи, Bausch&Lomb ги презентираат новите дневни контактни леќи кои ја ги одржуваат влажноста на очите до 16 часа.
ден 1.390,00
Dailies Aqua Comfort Plus се контактни леќи кои содржат три навлажнувачки агенси, кои дејствуваат заедно и со тоа обезбедуваат трајна хидратација на Вашите очи, ослободувајќи Ве од чувството на сувост (суви очи) и непријатност.
ден 1.200,00
Dailies Aqua Comfort Plus се контактни леќи кои содржат три навлажнувачки агенси, кои дејствуваат заедно и со тоа обезбедуваат трајна хидратација на Вашите очи, ослободувајќи Ве од чувството на сувост (суви очи) и непријатност.
ден 2.900,00
Dailies Aqua Comfort Plus Toric се контактни леќи дизајнирани да останат стабилни во окото, за да им помогне на носителите со астигматизам да имаат јасна визија.
ден 1.900,00
Dailies Aqua Comfort Plus Toric се контактни леќи дизајнирани да останат стабилни во окото, за да им помогне на носителите со астигматизам да имаат јасна визија
ден 4.400,00
Контактни леќи за дневно носење, дизајнирани со цел на корисниците да им се овозможи идеално решение за остар, чист вид, целодневен комфор и едноставно ракување.
ден 1.790,00
Dailies Total 1 се првите контактни леќи во светот кои содржат градуирано количество на вода, специјално дизајнирани да одговараат на природното количество на вода на Вашите очи.
ден 2.100,00
Дневна контактна леќа за корекција на астигматизам која има асферичен дизајн и ја намалува сферната аберација и ја подобрува острината на видот.
ден 3.500,00