OptiFree PureMoist 300ml

OPTI-FREE® PureMoist® е течност за контактни леќи која ги одржува контактните леќи свежи и удобни дури до 16 часа.
 Проверете количина и достапност 02/3060930
Датум на достава: Рокот на испорака на производот е 1-2 работни дена
Производител: Ciba Vision / Alcon

OPTI-FREE® PureMoist® е течност за контактни леќи која ги одржува контактните леќи свежи и удобни дури до 16 часа.

  • Создава влажност на површината на леќата со што се формира бариера која го намалува таложењето на депозити и ги остранува остатоците
  • Претставува мултифункционално решение за двојна дезинфекција со која се намалува бројот на штетни микроорганизми кои предизвикуваат очни инфекции
  • Ги дезинфицира сите видови на меки контактни леќи, вклучувајќи и силикон-хидрогел леќи и се препорачува и за чувствителни очи
ден 720,34
Корисните кои го нарачаа овој производ истотака нарачаа
Постигнете драматична и убава промена на бојата на Вашите очи со контактните леќи на CIBA Vision Freshlook Colorblends.
ден 1.525,42
Идеална леќа за почетници.
ден 1.347,46
Air Optix Aqua се месечни леќи изработени од силикон – хидрогел: иновативен материјал кој овозможува продор на кислород 5 пати повеќе од традиционалните (стандардни) меки леќи, чувајќи ги Вашите очи хидратирани подолго време.
ден 2.372,88
Прва силикон – хидрогел фамилија на контактни леќи (сфера, торик и мултифокал) која со користење на предностите на асферната оптика успешно ја намалува сферната аберација и овозможува чист и јасен вид и во услови на послабо осветлување.
ден 2.364,41