ULTRA (3 леќи во кутија)

Доживејте ја целата дневна удобност и постојано јасен вид со контактнитe леќи на Bausch&Lomb ULTRA.
 Проверете количина и достапност 02/3060930
Датум на достава: Рокот на испорака на производот е 1-2 работни дена
Производител: Bausch & Lomb
*
*
*
*
*
*
ден 1.490,00

Доживејте ја целата дневна удобност и постојано јасен вид со контактнитe леќи на Bausch&Lomb ULTRA. Овие меки леќи имаат MoistureSeal технологија која одржува 95% од влажноста на леќите за цели 16 часа

Спецификација на производи
Начин за употреба Дневно носење / месечна замена
Пакување 3 леќи во кутија
Материјал Samfilcon A
Содржина на вода 46%
Дијаметар 14.2 мм
Базна кривина (BC) 8.5 мм
Корисните кои го нарачаа овој производ истотака нарачаа
OPTI-FREE® PureMoist® е течност за контактни леќи која ги одржува контактните леќи свежи и удобни дури до 16 часа.
ден 450,00

Поддршка

Штетните влијанија на дигиталните уреди

Како што со голема брзина навлегуваме во дигиталниот свет, така се поголем број од нас станувааат зависни од дигитални апарати за работа, социјализација и рекреација. Од телевизори и компјутери, до паметни телефони и таблети, постојат безброј... повеќе...

Чистење и одржување на контактни леќи

Доколку користите контактни леќи, особено е важно на правилен начин да ја одржувате нивната хигиена, со што ќе Ви биде овоможен кристално јасен вид и здрави очи, без несакани нелагодности и инфекции. Правилното чистење и одржување на контактните... повеќе...