OptiFree PureMoist 90ml

OPTI-FREE® PureMoist® е течност за контактни леќи која ги одржува контактните леќи свежи и удобни дури до 16 часа.
 Проверете количина и достапност 02/3060930
Производител: Ciba Vision / Alcon

OPTI-FREE® PureMoist® е течност за контактни леќи која ги одржува контактните леќи свежи и удобни дури до 16 часа.

  • Создава влажност на површината на леќата со што се формира бариера која го намалува таложењето на депозити и ги остранува остатоците
  • Претставува мултифункционално решение за двојна дезинфекција со која се намалува бројот на штетни микроорганизми кои предизвикуваат очни инфекции
  • Ги дезинфицира сите видови на меки контактни леќи, вклучувајќи и силикон-хидрогел леќи и се препорачува и за чувствителни очи
ден 381,36
Корисните кои го нарачаа овој производ истотака нарачаа
Доживејте ја целата дневна удобност и постојано јасен вид со контактнитe леќи на Bausch&Lomb ULTRA.
ден 1.330,51
Силикон – хидрогел технологијата која што е користена во леќите Air Optix Night & Day Aqua овозможува еднократна месечна замена за корекција на видот преку пренесување на исклучително високо ниво на кислород во окото.
ден 2.203,39