Avizor GP cleaner 30ml

Решение за чистење на тврди и гас пропустливи контактни леќи.
 Проверете количина и достапност 02/3060930
Датум на достава: Рокот на испорака на производот е 1-2 работни дена

Решение за чистење на тврди и гас пропустливи контактни леќи. Секојдневното чистење на леќите е особено важно не само поради тоа што валканите леќи ја намалуваат визуелната острина туку и поради тоа што го зголемуваат ризикот од појава на очни инфекции. 

ден 500,00
Корисните кои го нарачаа овој производ истотака нарачаа
Таблети за чистење на сите видови на контактни леќи.
ден 50,00
Решение за навлажнување на тврди и гас пропустливи контактни леќи.
ден 500,00
Air Optix Aqua се месечни леќи изработени од силикон – хидрогел: иновативен материјал кој овозможува продор на кислород 5 пати повеќе од традиционалните (стандардни) меки леќи, чувајќи ги Вашите очи хидратирани подолго време.
ден 2.800,00