Dispo

   

Dispo се меки контактни леќи произведени од Soflex. Постојат различни видови на леќи кои одговараат на различни потреби: дневни, месечни, торични, мултифокални.

Силиконски хидрогел торични леќи за месечна употреба.
ден 5.490,00
Силиконски хидрогел торични леќи за месечна употреба.
ден 2.950,00
Dispo Toric се месечни контактни леќи наменети за луѓето со астигматизам.
ден 4.400,00
Dispo Toric се месечни контактни леќи наменети за луѓето со астигматизам.
ден 2.200,00
Dispo Bio a monthly disposable silicone hydrogel lens.
ден 3.150,00
Dispo Bio е силикон - хидрогел контактна леќа за месечна замена.
ден 1.600,00
Soflex DISPO® се контактни леќи кои имаат напреден дизајн.
ден 1.800,00