Soflex

   

Soflex е компанија посветена да му даде подобар квалитет на животот преку обезбедување решенија за корекција на видот. Произведува контактни леќи за различни случаи, да одговара на секоја потреба, без разлика дали мултифокални, торични, терапевтски, козметички, за еднократна употреба, гас-пропустливи контактни леќи. Soflex произведува специјално дизајнирани производи за електро оптички, воени и медицински индустрии.Според Фамилија
Dispo
Soflex DISPO® се контактни леќи кои имаат напреден дизајн.
ден 1.800,00
Dispo Air Multi е силиконски - хидрогел контактни леќи наменети за дневно носење и месечна замена.
ден 4.400,00
Dispo Aspheric се контактни леќи третирање за рана пресбиопија како и за корекција на благ астигматизам до -0.75Д.
ден 1.800,00
Dispo Bio е силикон - хидрогел контактна леќа за месечна замена.
ден 1.600,00
Dispo Bio a monthly disposable silicone hydrogel lens.
ден 3.150,00
Силиконски хидрогел торични леќи за месечна употреба.
ден 5.490,00
Dispo Color се месечни контактни леќа во боја, идеални за секојдневно носење.
ден 1.600,00
Dispo Day By Day е контактна леќа за еднократно носење идеална за секојдневно користење.
ден 1.450,00
Dispo Pro се месечни контактни леќи кои се користат за сферична корекција.
ден 2.750,00
Dispo Silk - контактни леќи за дневна еднократна употреба.
ден 1.450,00
Dispo Silk Toric - контактни леќи за дневна еднократна употреба.
ден 3.000,00
Dispo Toric се месечни контактни леќи наменети за луѓето со астигматизам.
ден 2.200,00