Boston Cleaner 30ml

Boston Cleaner е специјално формулиран за да им обезбеди на носителите на тврди и гас пропустливи контактни леќи ефикасно да ги остранат сите протеински и липидни депозити од површината на леќите.
 Проверете количина и достапност 02/3060930
Датум на достава: Рокот на испорака на производот е 1-2 работни дена
Производител: Bausch & Lomb

Boston Cleaner е специјално формулиран за да им обезбеди на носителите на тврди и гас пропустливи контактни леќи ефикасно да ги остранат сите протеински и липидни депозити од површината на леќите. Уникатните состојќи кои ги содржи ефикасно ја острануваат нечистотијата и упорните депозити од Вашите леќи и овозможува чисто и удобно носење.

ден 450,00
Корисните кои го нарачаа овој производ истотака нарачаа
Таблети за чистење на сите видови на контактни леќи.
ден 50,00
Boston Advance Conditioning Solution обезбедува комплетен циклус кој вклучува навлажнување и дезинфекција на тврди и гас пропустливи контактни леќи.
ден 500,00
Без конзерванси, чисти леќи како денот кога сте ги отвориле.
ден 700,00