AO Sept Plus 360ml

Без конзерванси, чисти леќи како денот кога сте ги отвориле.
 Проверете количина и достапност 02/3060930
Датум на достава: Рокот на испорака на производот е 1-2 работни дена
Производител: Ciba Vision / Alcon

Без конзерванси, чисти леќи како денот кога сте ги отвориле. Навлегува длабоко низ порите на леќата и чисти темелно се. Целосно ги остранува бактериите и депозитите од солзниот филм и воздухот. Чисти, дезинфицира и ги одржува леќите. Најдобар е за користење 3 месеци од денот на отворање.

ден 700,00
Корисните кои го нарачаа овој производ истотака нарачаа
Air Optix Aqua се месечни леќи изработени од силикон – хидрогел: иновативен материјал кој овозможува продор на кислород 5 пати повеќе од традиционалните (стандардни) меки леќи, чувајќи ги Вашите очи хидратирани подолго време.
ден 1.800,00
OPTI-FREE® PureMoist® е течност за контактни леќи која ги одржува контактните леќи свежи и удобни дури до 16 часа.
ден 850,00
Boston Cleaner е специјално формулиран за да им обезбеди на носителите на тврди и гас пропустливи контактни леќи ефикасно да ги остранат сите протеински и липидни депозити од површината на леќите.
ден 450,00
Air Optix за астигматизaм се силикон – хидрогел леќи кои се наменети за луѓето со астигматизам.
ден 4.200,00