Avizor Unica Sensitive 350ml

Avizor Unica Sensitive е специјално формулирана за да обезбеди дополнителна удобност на најчувствителните очи.
 Проверете количина и достапност 02/3060930
Датум на достава: Рокот на испорака на производот е 1-2 работни дена

Avizor Unica Sensitive е специјално формулирана за да обезбеди дополнителна удобност на најчувствителните очи. Извонредната комбинација на лубрикант (хијалуронска киселина) со минимална концентрација на конзерванси, ја прави Avizor Unica Sensitive најдобар избор за носителите на меки контактните леќи кои што имаат чувствителни очи.

ден 700,00
Корисните кои го нарачаа овој производ истотака нарачаа
Dispo Bio е силикон - хидрогел контактна леќа за месечна замена.
ден 1.600,00
Без конзерванси, чисти леќи како денот кога сте ги отвориле.
ден 700,00
Постигнете драматична и убава промена на бојата на Вашите очи со контактните леќи на CIBA Vision Freshlook Colorblends.
ден 1.800,00