Dispo Bio (3 леќи во кутија)

Dispo Bio е силикон - хидрогел контактна леќа за месечна замена.
 Проверете количина и достапност 02/3060930
Датум на достава: Рокот на испорака на леќите е 1-2 работни дена доколку производот е на залиха. Доколку производот го нема на залиха, рокот на испорака е 4 недели.
Производител: Soflex
Фамилија: Dispo
*
*
*
*
*
*
ден 1.600,00

Dispo Bio е силикон - хидрогел контактна леќа за месечна замена. Новата генерација на силикон - хидрогел материјал, уникатниот Comfilcon A со 48% содржина на вода, обезбедува добра преносливост на кислород до рожницата. Dispo Bio е леќа која обезбедува одлична визуелна острина, добра влажност и подобрување на окуларно здравје.

Спецификација на производи
Начин за употреба Дневно носење / месечна замена
Пакување 3 леќи во кутија
Материјал Comfilcon A
Содржина на вода 48%
Дијаметар 14 мм
Дебелина во центар 0.08 мм
Базна кривина (BC) 8.6 мм
Сферна јачина -0.25Д до -6.00Д (на 0.25Д); -6.50Д до -12.00Д (на 0.50Д); +0.25Д до +6.00Д (на 0.25Д); +6.50Д до +8.00Д (на 0.50Д)
Корисните кои го нарачаа овој производ истотака нарачаа
Силиконски хидрогел торични леќи за месечна употреба.
ден 2.950,00
Renu е повеќенаменско решение кое ги освежува Вашите контактни леќи, што прави да се чувствувате како да ставате нов пар леќи секој ден.
ден 700,00
Avizor Unica Sensitive е специјално формулирана за да обезбеди дополнителна удобност на најчувствителните очи.
ден 700,00
Dailies Total 1 се првите контактни леќи во светот кои содржат градуирано количество на вода, специјално дизајнирани да одговараат на природното количество на вода на Вашите очи.
ден 2.100,00

Поддршка

Штетните влијанија на дигиталните уреди

Како што со голема брзина навлегуваме во дигиталниот свет, така се поголем број од нас станувааат зависни од дигитални апарати за работа, социјализација и рекреација. Од телевизори и компјутери, до паметни телефони и таблети, постојат безброј... повеќе...

Чистење и одржување на контактни леќи

Доколку користите контактни леќи, особено е важно на правилен начин да ја одржувате нивната хигиена, со што ќе Ви биде овоможен кристално јасен вид и здрави очи, без несакани нелагодности и инфекции. Правилното чистење и одржување на контактните... повеќе...