Enzyme таблети

Таблети за чистење на сите видови на контактни леќи.
 Проверете количина и достапност 02/3060930

Специјализирани таблети за депротеинизација на сите видови на контактни леќи. Успешно ги чисти и остранува сите наталожени протеини кои се насобираат на леќите во текот на денот.

За најдобар резулатат леќите се чистат минумум 6 часа во кутија за леќи исполнета со течност за чистење леќи и една Enzyme таблета. По чистењето, препорачливо е леќите да се исплакнат со класична течност за леќи.

ден 50,00
Корисните кои го нарачаа овој производ истотака нарачаа
Boston Advance Conditioning Solution обезбедува комплетен циклус кој вклучува навлажнување и дезинфекција на тврди и гас пропустливи контактни леќи.
ден 500,00
Решение за чистење на тврди и гас пропустливи контактни леќи.
ден 500,00
Решение за навлажнување на тврди и гас пропустливи контактни леќи.
ден 500,00
Boston Cleaner е специјално формулиран за да им обезбеди на носителите на тврди и гас пропустливи контактни леќи ефикасно да ги остранат сите протеински и липидни депозити од површината на леќите.
ден 450,00