Soflex

   

Soflex е компанија посветена да му даде подобар квалитет на животот преку обезбедување решенија за корекција на видот. Произведува контактни леќи за различни случаи, да одговара на секоја потреба, без разлика дали мултифокални, торични, терапевтски, козметички, за еднократна употреба, гас-пропустливи контактни леќи. Soflex произведува специјално дизајнирани производи за електро оптички, воени и медицински индустрии.Според Фамилија
Dispo
Силиконски хидрогел торични леќи за месечна употреба.
ден 5.490,00
Dispo Toric се месечни контактни леќи наменети за луѓето со астигматизам.
ден 3.728,81
Dispo Bio a monthly disposable silicone hydrogel lens.
ден 2.669,49
Силиконски хидрогел торични леќи за месечна употреба.
ден 2.500,00