Air Optix

   

Замислете удобност што трае во текот на целиот ден, секој ден. Во Air Optix фамилијата на контактни леќи можете да поминете цел ден, цела ноќ и да заспиете со нив. Air Optix контактните леќи обезбедуваат изобилство кислород за здрава корнеа, најнова технологија на силикон-хидрогел месечни контактни леќи со 5 пати поголема пропустливост на кислород од сите леќи достапни на светскиот пазар.

Tricomfort Technology за најголема удобоност и здраво око:

- Задржување на влажноста

- Отпорни на депозити

- Пропустливост на кислород

Air Optix Aqua се месечни леќи изработени од силикон – хидрогел: иновативен материјал кој овозможува продор на кислород 5 пати повеќе од традиционалните (стандардни) меки леќи, чувајќи ги Вашите очи хидратирани подолго време.
ден 1.525,42
Air Optix Aqua се месечни леќи изработени од силикон – хидрогел: иновативен материјал кој овозможува продор на кислород 5 пати повеќе од традиционалните (стандардни) меки леќи, чувајќи ги Вашите очи хидратирани подолго време.
ден 2.372,88
Air Optix Aqua Multifocal се мултифокални леќи од CIBA Vision.
ден 2.033,90
Air Optix Aqua Multifocal се мултифокални леќи од CIBA Vision.
ден 3.559,32
Air Optix за астигматизaм се силикон – хидрогел леќи кои се наменети за луѓето со астигматизам.
ден 2.033,90
Air Optix за астигматизaм се силикон – хидрогел леќи кои се наменети за луѓето со астигматизам.
ден 3.559,32
Ако сте во потрага за радикална промена на вашиот изглед, или сакате да внесете свежина во Вашиот изглед, Air Optix Colors контактните леќи се совршени за Вас.
ден 1.779,66
Силикон – хидрогел технологијата која што е користена во леќите Air Optix Night & Day Aqua овозможува еднократна месечна замена за корекција на видот преку пренесување на исклучително високо ниво на кислород во окото.
ден 2.203,39
Силикон – хидрогел технологијата која што е користена во леќите Air Optix Night & Day Aqua овозможува еднократна месечна замена за корекција на видот преку пренесување на исклучително високо ниво на кислород во окото.
ден 3.305,08