Dispo

   

Dispo се меки контактни леќи произведени од Soflex. Постојат различни видови на леќи кои одговараат на различни потреби: дневни, месечни, торични, мултифокални.

Soflex DISPO® се контактни леќи кои имаат напреден дизајн.
ден 1.800,00
Dispo Air Multi е силиконски - хидрогел контактни леќи наменети за дневно носење и месечна замена.
ден 4.400,00
Dispo Aspheric се контактни леќи третирање за рана пресбиопија како и за корекција на благ астигматизам до -0.75Д.
ден 1.800,00
Dispo Bio е силикон - хидрогел контактна леќа за месечна замена.
ден 1.600,00
Dispo Bio a monthly disposable silicone hydrogel lens.
ден 3.150,00
Силиконски хидрогел торични леќи за месечна употреба.
ден 2.950,00
Силиконски хидрогел торични леќи за месечна употреба.
ден 5.490,00
Dispo Color се месечни контактни леќа во боја, идеални за секојдневно носење.
ден 1.600,00
Dispo Day By Day е контактна леќа за еднократно носење идеална за секојдневно користење.
ден 1.450,00
Dispo Pro се месечни контактни леќи кои се користат за сферична корекција.
ден 2.750,00
Dispo Silk - контактни леќи за дневна еднократна употреба.
ден 1.450,00
Dispo Silk Toric - контактни леќи за дневна еднократна употреба.
ден 3.000,00